Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA kiosk od 250 000KM je isto tako jedna epizoda, slucaj Memic druga, Asim kum treca, diplome i tenderi , samoubistco Zukicevog konja itd ...itd...SDA da je snimala imala bi epizoda kao Santa Barbara
Respiratori?
kad ce nastavak "vize za buducnost" ?
I na ftv-u nas vec tri decenije hipnotišu sa Vizom za budućnost
Odgledao prvu epizodu i sav se naježio.
Vidio sam, ima epizoda sa Fikrom i Solakom.
Hipnotise publiku 3 decenije a ja tek za ovo cuo. Hahahahah ja sam.hipno hipno hipno tizirraaaannnnn
Ines, de mi jednu finu listu trilera, kakve crne serije. Nemoj samo La cara oculta i Oldboy.
Kod nas misteriozno nestaju pare, ljudi, predmeti, glasacki listici... Sve je misteriozno, koji ce nama k*** serije kad zivimo u BiH?!
Najmisterioznija od svih pojava je drzanje Balijagica svezanog za krevet u zatvoru. Valjda da ne pobjegne iz celije, sta li ili da se izlijece frustracije misterioznih sila.
Policija dozvoli proteste i jos ih obezbjedjuje, onda pod dejstvom nekih misterioznih sila podnosi prijavu organizatoru protesta. samo zato sto su se te misteriozne sile usrale od izbora.
Imamo mi svoje misterije. Enra peavi lazne nalaze za amneziju. Ako zelis da zaboravis bivsu, odes kod Enre i ona ti na misteriozan nacin izbrise pamcenje. Prije toga ti treba odobrenje od Sebi Ja. Kad nastanu greske u ginekoloskoj operacijskoj sali, svjedoci misteriozno zavrse u zatvoru.
@Mir2020 *pravi
Pisu ljudi o serijima i filmovima, a bosnjo ti pise o politici u komemtarima i sto je najgore ima puno lajkova. Zamisli samo te mozgove. Fantastic.
Epizoda: Famozni ventilatori aka registratori
Iduća epizoda: Nestajanje novca iz budžeta u BiH..