Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dođi u BiH, ponesi ušteđevinu, udaj se za mene i živjet ćemo na selu. Uvijek ima rješenje koje će ti se svidjeti a Bgm i meni.
hehehe da ti je omastit brk... janjetinom od njenih para
@stoniran ako ništa, sevap bi joj bio
Kako je Kuriru porodica Raznjatovic (Ceca,Anastasija i Veljko),Glam blamu Hana,sacir ameti i onaj celavi Svrakic,tako je Klixu ova mala.Stvarno nas boli racKu za njih,pretjerujete.
Nisam znao ko si , sad sam vidio i evo zaboravio sam te!
U Islamu je spas, to će shvatiti vrlo brzo.
Nije da propagiram, ali tako često bude. 😁
Zaboravit ce te, nista se ne sekiraj
Da joj je da se jebe a da joj ne udje.
karno bi ja nju i da nije poznata :D
udaj se za mene
Ne dao bog anksioznost nikome, sranje najveće... Meni srce stradalo, lako je njoj jedna sesija vam u SAD dođe 450$ pa eto onda ili se sam izboriti ili umrijeti od posledica. Koliko je kod nas cijena?
Ja te i ne znam ko te jebe
da ne bi ove vijesti, ja bi je skroz zaboravio.. a ionako neam pojma koji qrc ova predstavlja 😂😂
Dala baka banku da udje u kolo sad daje dvije da izadje.
...jes vala. tako sam ija okreno 'olivud naglavačke. i odjaho u suton. i zaborav.