Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj film treba uvesti u obaveznu lektiru da djeca vide kako se živjelo u ratu u Sarajevu i koliko je muzika važna. Bruce Hvala Ti...
Svaka čast ekipi koja je ovo uradila! Dobiti sat vremena na Britanskoj državnoj televiziji u vrijeme praznika i u prime time terminu je velika stvar, osim za nas bosance koji mislimo da smo centar svijeta. Da smo kakva država, bila bi čitava delegacija u Londonu i koristila taj prostor za dogovore i za našu bolju budućnost. Kapa dole čitavoj ekipi i veliki respekt Bruceu!
Antologija. Stranac koji je proveo 2,3 dana dole i 20 godina kasnije ne moze zaustaviti emocije i plače kad se prisjeća.
Ovaj film mi je pročistio dušu...lijepo sjećanje na zla vremena. UP THE IRONS
Hebo sam mu nanu, bio sam u prvom safu na stolici, nidje me na mapi...
Biti u onom haustoru dok Bruce pjeva suze Draganove, neprocjenjivo...
Bude insan covjek i upise se u historiju jednog grada, jedne drzave, jednog svijeta
Pogledajte ovaj apsurd. Bruce Dickinson u po rata, divljim putevima i bez ikakve pratnje, rizikujuci svoj zivot, dolazi u Sarajevo odrzati koncert i makar na par sati uljepsati zivot ljudi. Danas mi u miru nismo spremni dati malo vise da ova zemlja napreduje, nego je vecini san da ode iz nje. Nek nas je sramota!
Moj najsvjetliji trenutak u vremenu opsade tad sam zaboravio strah glad i sve loše. Hvala Bruce dozivotno veliko HVALA !!!
Jao jao, opet o Scream for me Sarajevo. Hvatamo se za končice iz pšroslosti. Izadjite iz devedesetih marvo PTSP-jevska.
@FillWerrel hehehe nije da ne grijesis puno ;)
@FillWerrel Nisu ovo kočnice, neznalice. Ovo su lekcije. Nekad se glava rizikovala zbog koncerta i normalnog života, a danas se bježi od odgovornosti i blama. Nekad se pod granatama slušala muzika i održavao normalan život, a danas se bježi od nabavke vakcina i spašavanja stotina života. Trebalo bi svi da pogledamo a ne da okrećemo glavu - velike ljude treba gledati i slušati svaki dan, tamam da su iz praistorije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedan od najjacih koncerata odrzanih ikada! Mnogi ce uzivati, samo ce seljacine patiti.Kako ono pred rat kazu kelje, koje su dovele do rata i koje su ratovale'cupe, hasisari'.
Kelje su sjebale ovu zemlju glasajuci za druge kelje iz SDA...cupe i hasisari nikad nisu mislile zlo nisu razbijali flase od glavu, gadjali pepeljarama u kafani, pljuvali jedan drugog, vezali gajtan oko stomaka da ga ne raspori drugi kelja cakijom u kafani...
Nisam cetalji mogli nista uraditi nisu mogli ubiti duh bosanca.
@nemojBANOVATme ovo je duh rock muzike.Kakve veze imaju nacije? Sjedi 1.