Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast,lijepa vijest
Ubaciti ovaj dokumentarac u sve škole odmah!
Tarik Hodžić je beton režiser i ime koje treba zapamtiti, ovo je tek početak i njegov zlatni period tek dolazi. Ima on i kolegu Bradu (mali Kulenović), novi Tarantino, njih dvojica će obilježiti bh. kinematografiju u narednih 20 godina.
gde se moze pogledati film. ps. ovi gore navedeni komentari, od ovih nekih jadnih srba su NEBITNI. Up the irons!!!
svijet je zeljan patetike.............izgleda
@Dr.Baltazar ti ne vidis ?
@CDE ja ne vidim problem....ja hocu samo da prestanemo da kukamo vise .............
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Srbi kažu da se zapravo radilo o opsadi Srpskog Sarajeva, da su ustvari sarajevski Srbi bili u okruženju i imaju finih argumenata kad se pogleda.
@Dr.Baltazar, pa i imaju. Recimo famozni "masakr hrvatskih policajaca u Borovu Selu". Ja sam stvarno mislio da je to tako dok nisam čuo i srpsku stranu koja će pokazati i istinitom, nisu to bili nikakvi "policajci" već pripadnici rezervnog sastava MUP - a kada je zbog kao i u BiH zbog vanrednog stanja mobilisan u rezervni sastav MUP - a ko god je želio pušku u ruke.