Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ba... maca popapala jezik... ne znas vise ni sta bi napisao, sam si se zapetljao u svojoj gluposti. U krajnjem slucaju, u ovom clanku je rijec o Schwarzeneggeru kao glumcu, a ne o politici... ja sam kao mali obozavao njegove filmove (sinoc sam opet Predatora gledao)... i sta sad treba da prestanem zbog njegovih politickih stavova... ma nema sanse.
steroide si pijo da bi Schwarzenegger bio...
ja sam lično na tv slušo njegovu izjavu kad je rekao da on želi da pređu u židovsku vjeru da bi se dokazao da nema veze sa nacistima, a nemoraju ti roditealji biti židovi da bi ti posto židov, pa možda bi se ti trebao malo bolje informisati, neće ti na wikipediu napisati da je on židov!!!
dobro, znači ti podržavas njegovu izjavu o gazi???
Evo ti dokaz da lupas gluposti: \"Schwarzenegger was born in Thal, Austria (German: Thal bei Graz), a small village bordering the Styrian capital Graz, and was christened Arnold Alois Schwarzenegger\" .... \"Schwarzenegger commissioned the Simon Wiesenthal Center to research his father\'s wartime record, which came up with no evidence of atrocities despite Gustav\'s membership in the Nazi Party and SA\" http://en.wikipedia.org/wiki/Schwarzenegger Zato, prije nego sto napises slicnu glupost, informisi se malo bolje.
Macak... lupas gluposti... kakav austrijski zidov... samo da znas da on potice iz nacisticke porodice... zato ne lupetaj.
STA?????????, ZAR NISI SLUŠO NJEGOVE FAŠISTIČKE IZJAVE TOKOM GENOCIDA U GAZI, STA ??????????\'\'\', TELEVIZIJE POKAZUJE SNIMKE MRTVE DJECE ON GOVORI DA TREBA POBITI TEROTISTE!!!, A ON JE AUSTRIJSKI ŽIDOV AKO NISI ZNAO.
??????????????
ma\'mu mu ži\'dovsku je\'bem
napokon!