Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve negativni komentari😁 Arnold je glumčina, već se radujem novom filmu, nema veze što je ostario, to je onaj isti junak. Samo se nije rodio ko je ljudima ugodio. Danas te u zvijezde kuju, sutra pljuju 🙂
Bog samo zna koliko sam puta pregledao Terminatora 2
@Dopeman Stalone je skoro dobar k'o i Schwarzenegger, skoro 🙂 @hames i ja 🙂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mr. Olimpia 7 puta. Blockbuster glumac sa hit fransizama. Bivsi guverner Kalifornije. Ozenio Kennedyevu rodicu. U osmoj deceniji bolje izgleda nego vecina momaka sa 20 i kusur. Covjek je mašina.
Ja mislio Stipe Pletikosa na slici
Obično "Mi" koji nismo nista postigli u zivotu imamo primjedbe na "LJUDE " koji jesu puno toga postigli u životu . ZAR NE
Arnold je živi primjer koji je Američki san proveo u javu.Glumac, reditelj, biznismen, autor, filantrop, aktivista, političar i bivši profesionalni bodybuilder i powerlifter i guverner Kalifornije.I na kraju uzor na koji se sa poštovanjem ugledaju budući Mr. Olympia takmičari.
Bitno je da je on obiljezio nas period kad smo svi sretni i zadovoljni bili...bar mi je to drago, a kakav je glumac nebitno. Gledaj danas tuge i jada.
Vratio jesi ali samo sto nisi umro
drzi do obecajnja,svaka cast
Schwarzenegger nam može, i treba, biti inspiracija..bio malo body builder pa najbolji, pa hoće malo u glumce - svojevremeno najbolji, pa kaže sad bi ja malo u političare - i tu uslovno rečeno najbolji...čega god se čovjek uhvati, uspije postaviti nove standarde.
nestalo para,pa sad fol "i'm back" dobices srednji od mene,neka ti pune dzepovi "fanovi" koji rade za satnicu!
kad vidim ocvale tipa arnolda, stalone, mela,gira,brusa.... bude mi jako zlo još kad glume glavne uloge fuj
Steroide si pioo da bi Svarceneger bio i kao Brus Li, ali to nisi ti
Cijede didu
jedino mi nije jasno kako će objasniti zašto je terminator, tj robot ostario...
Ocigledno nisi pratio naraciju i dijalog u prvom dijelu... Sve je lijepo objasnjeno...
Realno nema para