Film/TV
7

Saznajte šta je novo u Cinema Cityju

Jedinstvena interpretacija, nova romansa "Veliki Gatsby 3D" (The Great Gatsby 3D), koja oživljava razdoblje ludih dvadesetih godina, vrijeme lakog morala, blještavog jazza i nebeskih vrijednosti dionica, naslov je koji je predvodio proteklu filmsku sedmicu.

Za najmlađe posjetitelje Cinema City je pripremio novu zabavnu priču "Avanture neustrašivog Teda 3D" (Ted the Lost Explorer).

Svjetska premijera dugoočekivanog akcionog trilera "Paklene ulice 6" (Fast & Furious 6) bit će održana od 23. maja u Cinema Cityju. Vin Diesel, Dwayne Johnson i Paul Walker predvode povratničku ekipu zvijezda u novom nastavku svjetskog blokbastera zasnovanog na brzim trkama. Otkako su Dom i Brian izveli pljačku u Riju, srušili carstvo najvažnijeg čovjeka i odnijeli 100 miliona dolara, heroji su živjeli raštrkani po cijelom svijetu. Ali nemogućnost da se vrate kući i život u bjekstvu čine njihove živote nekompletnim.

U međuvremenu, Hobbs prati organizaciju smrtonosnih vozača, profesionalnih ubica u više od 12 zemalja. Njihovom vođi pomaže drugi čovjek organizacije, što će se ispostaviti da je Domova ljubav za koju je mislio da je mrtva, Leti. Jedini način da se zaustavi ova kriminalna banda jeste da se oni nadmudre na ulici, zbog čega će Hobbs zamoliti Doma da okupi svoj elitni tim u Londonu. Isplata? Pomilovanja za sve njih kako bi mogli da se vrate svojim kućama i porodicama. Pretprodaja kinoulaznica za film "Paklene ulice 6" počinje od 20. maja na blagajnama Cinema Cityja.

Budite prvi i pogledajte specijalno prikazivanje dugoočekivanog završetka epskog finala "Mamurluk" trilogije, 30. maja u 00:05 sati. Obezbjedite svoj "Mamurluk paket" bogatog sadržaja po cijeni od 19 KM već danas na blagajnama Cinema Cityja. Broj paketa je ograničen.

Sve naše specijalne ponude koje smo pripremili za naše posjetitelje od sada možete pratiti i na oficijelnoj stranici Cinema Cityja.

Odlazak u kino od sada je jednostavniji. Kinoulaznice možete rezervisati i SMS porukom na broj: 060-319-47-61. Rezervaciju ulaznica putem SMS-a moguće je izvršiti svaki radni dan u periodu od 10:00 do 15:00 sati.

Sve svoje upite možete poslati i na info e-mail: [email protected].