Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da nema žene koja ne voli SATC. I generalno, stvari koje su bile tematika, a najmanje sex, u svih 6 sezona i dva filma itekako su komične i realne; I u svakoj ženi ima malo Samanthe, Carre, pa i konzervatine Šarolte ali i naravno odvratne i radoholične Mirande. hahah
To mi je jedna od dražih serija, uz koju se i sada redovno ismijem, kada naletim na neku od epizoda listajući kanale, ali ovaj drugi film što pogledah u kinu je bio podebelo razočarenje.. Dijalozi nula i imala sam osjećaj kao da su snimili film, kojem je osnovni cilj prezentacija garderobe glumica i ništa više, tako da bi možda bilo bolje da ne kvare lijepe utiske serije lošim filmovima..
Cetiri zene u nekom restoranu za stolom, ona plavusa kaze kako je pozelila dobar ku*ac, ona sa crnom kosom se zgrozi kako je ova plavusa nekulturna, a ostale dvije se smiju tome - ovo je sustina svake epizode ove serije. Filmove nisam gledao, ali pretpostavljam da su slicni konceptu serije.
Nista nece nadmasiti Santa Barbaru i 14.000 epizoda
Snimaju o sexu, a meščini ostaše ga željne ;)
Serija je bila vrlo...edukativna :),al filmovi...niđe veze:/
Pa ako si gledao znaćeš :)
Ja zaboravim na edukaciju kad je zensko u pitanju :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ulogu Carrie tumači My Little Pony
Furaju se na Fazlinovica i 294857390 sezona LZN :D