Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu je bio U2 prije 340 godina i eno sad će godišnjica koncerta
da snimaju film u bosni bosnje bi odma za ruku vukli na cevape na bascarsiju, smarali bi o ratu, genocidu itd
Jad i bijeda sva tri naroda su očita samo u komentarima na ovu vijest; umjesto da se prisjete ko je sve poznat bio i kod nas (Bruce Dickinson, pjevač najpoznatijeg heavy metal benda na planeti), i ko je sve snimao filmove kod nas i kakve ili bar o nama (The Maus, The Renegades), vi bijednici se patite o vašoj nametnutoj vjeri i naciji. Nije ni čudo što nećete nikad dalje od vaših mahalica. Ni jedni ni drugi ni treći.
Ko su ovi likovi, samo nepoznati dolaze u banana drzavu
Da se slucajno ovdje nalazi onaj Ante iz Mostara konto bi da je ovaj Samuel bošnjak iz istocnog dijela grada.
Bili ti Ekreme zivio u Rovinju?
Kazu dolzane kod Muje na chevape sutri dan maxuzile unajmili chopter
pravi Hrvati,neki "Hrvati iz BiH nikad nisu RH ocima vidjeli niti njihovi preci ali su ipak Hrvati nekako,ali evo ova tri glumca su svojom prvom posjetom postali pravi Hrvati!