Film "Diktator" u pripremi
0
Sacha Baron Cohen kao Saddam Hussein
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi niste normalni
hahaha to kralju nek si jo rek\'o -nagutaj se prepotentna snobovska pagluco
DZABA SI MU LIZALA PRAG OD GAJBE,RUZNA SI KO GROB!
Ma dajte vi malo opalite po nacionalizmu i prozivanju jedni drugih, ionako ne znate dalje od toga, a da ne pricamo o ljudima kojima mozete samo dupe izljubit svojim primitivnim malim mozgovima.
izgleda da je tebi on dobro izhebo mozak ,ono komsijski
Sascha je jedan jako talentovan umjetnik, a uz to skolovan na Oxfordu, prema tome, vi koji pisete ovo ili ono, nemate pojma o zivotu. Ono sto je napravio je bio hardcore umjetnik, i sprdanje s Jevrejima je na neki nacin i sprdanje sa samim sobom jer je on Jevrej. Zivim u Londonu i imala sam priliku da ga upoznam, jer sad radila za ljude koji zive tacno preko puta njegovih vrata, tako da sam ga u prolazu vidjela dosta puta, sasvim obican covjek, prizemljen koji pozdravi na ulici , i uz to ti pozeli lijep dan.
Nemoj se sprdati sa Sadamom on je bio veliki prijatelj našeg pokojnog Slobe.
Legenda
Što li ne napravi kakvu komediju o Ben Gurionu ili židovkama što jedu prasetinu u israelu? Ne smiju klati krme na svetoj zemlji pa izliju betonsku ploču...
@brko pa zajebava i cifute, zato ne rise
idiot cuj on komicar neznam sta je smijesno u njegovim vrijedjanjima. Sto se ne uhvati svojih c ifuta koji spavaju sa majkama i sestrama bolesnici. Svako koje pogledao ijedan njegov film vidi da je covjek idiot kompletni