Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj dozvoljeno silovanje ubistva itd e moji novinari.. jasno se kaze da ako se desi nesto nezakonito da ce odgovarati ruskim zakonima, koji su spram nasih 10 puta rigorozniji..
sve je to marketing, ali u pravu si ti.
Ko do sad nije naucio ignprisat medijske naslove glup je
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije nista dozvoljeno sto nije i u normalnom životu. Njih niko neće sprijeciti da urade neku od navedenih stvari ali za sve sto urade će i odgovarati. Niko nikog tu nece tako tretirat to je samo fora. A ovo u sibiru prezivjeti je za respekt.
Marketing.
@saltcity_tz dozvoljeno silovanje ubistva itd, nisi razumio poentu ovo ne spada pod nezakonito u rusiji, eh sta ti je treadicija, jaca od pravde.
Ja bi ove nase politicare odmah poslao da se takmice. Nek se cejepaju
Tekst i naslov nemaju nikakve veze kakav amterski pokusaj klixa da bude citan.
budala i krivih drva nikad neće nestati
Kazu da se prijavila Dusanka Majkic u show
Koja navlakuša. Plati učešće, plati mu šta mu zatreba. Ne bi me čudilo da bude neka naknada za gledanje putem neta. Pa još dok dozvoli ko će se reklamirati na tim sajtovima. Tip će uložiti siću [za opremu i sl] s obzirom koliko će mu se vratiti. Nije on budala. On sjedi, a keš stiže...
ovi rusi stvarno nisu normalni :D
Posto su nasi politicari bogati odma ih prijavljujte. Pa nek se zigu izmedju sebe.
ovo baš ide predaleko u svakom smislu
ima uvijek spremnih budala.
Za te stvari ne treba reallity show stoko ne moralna. Imamo to danas a zove se RAT majku vam fasisticku...
Odlična stvar za naše političare koji su željni rata, eto nek se odu igrati sa svojim životima
odvratno........moral = 0
A da,dje si?
Gdje ce ko s Rusijom :)