|

VIDEO
/
Ruska špijunka kao zvijezda parodije

Ruska špijunka kao zvijezda parodije
0
S
Sarajevo-x.com
1.1.2011. u 16:34
0
komentara
0

dijeljenja
Nekadašnja ruska špijunka Anna Chapman dolazak nove godine obilježila je glumeći u parodiji u kojoj Rusima poručuje da nikad ne skrivaju svoju ljubav.


Ljepotica, koja se bavila i poslom erotičnog modela i politikom, od ekstradicije iz Sjedinjenih Američkih Država postala je jako tražena, a ovo joj je prvi put da glumi u kratkom filmu.

Film je prikazala državna televizija Kanal 1 u okviru novogodišnjeg programa, a Chapman je glumila samu sebe. Prikazan je njen susret sa Maximom Isayevim, izmišljenim herojem legendarne sovjetske serije "17 trenutaka proljeća."

U filmovima i romanu Isayev radi pod krinkom u nacističkoj Njemačkoj, i to pod imenom Stirlitz. On je svojevrsni odgovor Rusa na Jamesa Bonda, a vjeruje se da je omiljeni lik i ruskog premijera Vladimira Putina.

Trominutni film prikazao je Stirlitza kako sjedi u kafiću, u kojem svira romantična muzika, a onda se pojavljuje Capman i sjeda za sto u blizini koketirajući dok sipa čaj. On joj zbog svoje sramežljivosti ne prilazi, a ona na kraju naciji poručuje da svoju ljubav nikada ne trebaju kriti.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.