Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemam neki poseban komentar o liku koji je osvojio ovu nagradu,ali emisije tipa veliki brat mi se stvarno blago receno gade da je to nevjerovatno,vise ni sami menadzeri ni producenti neznaju kako da nazovu pojedini shou.Moj prijedlog ako nemaju ideja,vidio sam ga na jednoj omladinskoj emisiji,a glasi\"MOJ JE ČOBAN NAJBOLJI\":
Nekaze se dzabe iza kise uvijek sunce zasija,pa tako i ovom Ferdiu jer imao je tesku zivotnu proslost a sad mu se sreca osmjehnula,nek je i bog pogledao na sirotinju malo,svaka cast i sad momcino uzivaj i korisno iskoristi te trenutke svoje slave to jest sto bih se reklo svojih 5 minuta i uzivaj ne kti je sa srecom.
pocelo je!!!! poslije obame i slumdog milionera industrija se okrece krizi i kao takvoj obuhvata nase glave kroz medije inaravno cemo postajati ravnodusni i skretati umove na prave probleme koji se desavaju oko nas!!!!
ovo kao Slumdog milioner...svaka cast! i mi cigani imamo dusu:))))))
jos jedan politicki trik Berluskonijeve televizije al mi je drago zbog momka,bio mi je i favorit.....
ZASLUZENO,BRAVO BERISA,SVE NAJBOLJE U ZIVOTU!!!!!!!!