Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Promjena ce biti u tome sto ce zbog ovih #metoo foliranata i daveza zeljnih paznje ispastati svi normalni ljudi. Zato sto se neka netalentovana droca zbog uloga pojebala sa svakim producentom ili reziserom na kojeg je naisla, obican kompliment bice tretiran kao pokusaj silovanja. Jednostavnije rijesenje je da potopimo Holivud u okean i da malo odmorimo od njihovog moralisanja i njihovih "problema".
Feminism is Cancer.
@Amanda Never bejbe 💪
koa legenda! 83. mue godna!
Koja hebena kontradikcija! Ženama značajnija uloga, a muškarcima više odgovornosti 😂😂😂 Uostalom: ko te šta pita, moj ti Robertu...glupi glumac.
To da ce zene imat znacajniju ulogu u drustvu trebas reci islamskom svijetu,koji zenu smatraju za cuku,dukelu,kera,mi Europljani zene postivamo i cjenimo,imaju pravo glasa i voze auta,nisu se duzne zamatati i mozemo imati samo jednu zenu,koja smije ici na posao!
@CDD imas puno klipova di stari mrsavi bradonje kamenuju zenu do pasa u zemlji jer se npr. Usudila razgovarat sa strancem,ili uci u frizerke,bicevanje zena na trgu,uoali,ne budi zatucani fasista pa pogledaj ako imas obraza.pa onda opet brani ze divljake samo zato sta su muslimani ko ti
šta kažu uleme na ovo?
ma jašta kad više ne možeš guqqzit , ajde da ne mogu ni drugi..a moj pederu