Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od najboljih glumaca ikada. Svako ima svoje probleme,nadam se da cemo ih svi preci.
A ti si glup
Stara pičketina...srbofilska
Pa hajd nam ti pametnice reci kako se kaže ako ne 'dijete sa posebnim potrebama'? Mislim da je bolje da nastaviš pumpati svoje lažne sise ;)
http://psihoterapijsketeme.rs/2011/poremecaji-raspolozenja-i-normalno-togovanje/ http://anksioznost.wordpress.com/tag/poremecaj-raspolozenja/ Inače se poremećaj raspoloženja vodi pod shifrom 'F39' po UN-ovoj klasifikaciji. Fakat ne postoji ništa smješnije od glupana koji se pravi pametan.
Couric = Ćurić
"nalijepi mi dvije sise i pravo sam zensko"
Ja bih se odvalio smijati ko idiot u ovakvim situacijama ....
a super je robert. a sta jadan.
analyze this
...zaboravio sam reci da ga moj mladic obozava...
...jedan iz hrama vječnih...
Rasplakao se jer je i njegov sin Elliot "dijete sa posebnim potrebama". :( Molim vas, ili kopirajte kako treba ili zaposlite pismene i obrazovane ljude pa sami prevedite kako treba. U svakom slučaju, R de Niro je INSTITUCIJA!!!
Kurcoje, dabogda se ti folir'o kao on!
Folira...i pravi reklamu za svoj najnoviji film. lafo dirnut...glumac, jebiga, tj. foler.
aman zaman, suplje