Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brooklyn decker i rihanna.... u ovo mora da je film za oskara
Meni zivot otisao kvragu a ona filmove snima :(
Radnja u filmu slika 1: vidi me sto sam vazna slika 2: s ovim cu da se ozenim na kraju filma slika 3: s ovim cu da pobijem sve slika 4: evo napadaju, ali nista brod slika 5: sad cu da ih sve nanisanim i pobijem slika 6: vidi koliko je, ali nije problem, TATATATATAAA - i ovaj down! slika 1: vidi me sto sam vazna
Mislim da ovaj film neće \'\'izvaditi\'\' ni fenomenalni Liam Neeson, ali eto, nije riječ o umjetničkom djelu, nego magnetu za lovu, sat i po zabave, koja će se zaboraviti čim se izađe iz kina.
Pa zar nema dovoljno glumaca, nego moraju ovu funfaru trpati gdje ne treba?
Prvo vanzemaljci rasture sve i svakoga. Onda ih tamo neka gripa ili sacica ljudi sve potamani. I napravi totalni preokret. Ali bas sve i svu njihovu tehnologiju. Nikad mi nisu bili jasni ovi vanzemaljci.
RIHANNA JE TURBO FOLK
KOJA JE RAZLIKA IZMEDJU GOVNETA I CRNCA ? GOVNO ODE KAD PUSTIS VODU.
NIGERI U AFRIKU.
sranje film, već vidim i ćetvrti dio, s nekim desetim glumcima, vako poput ove s barbadosa
moram priznati da lici na kamijondziju :)
vidi se na njoj da je dobro izabrala
JEDVA ČEKAM DA POGLEDAM IMA LI SRBA U FILMU?