|

Režiser iz Los Angelesa vjeruje da je Tupac živ, snimit će film o njegovom bijegu

Režiser iz Los Angelesa vjeruje da je Tupac živ, snimit će film o njegovom bijegu
19
L. K.
12.2.2020. u 08:07
35
komentara
19

dijeljenja
Jedna od najpopularnijih teorija u svijetu muzike jeste ona koja govori o reperu Tupacu Shakuru i njegovom lažiranju vlastite smrti. Rick Boss, režiser iz Los Angelesa, čvrsto vjeruje da je reper još živ i cijelu priču planira oblikovati u film.
Tupac je preminuo 7. septembra 1996. godine u Las Vegasu, nakon što je upucan četiri puta. Od tada u svijetu ne prestaju nastajati i širiti se razne teorije o tome da li je on zaista mrtav. Možda jedna od najšokantnijih informacija koja je objavljena jeste tvrdnja Tupacovog bivšeg tjelohranitelja koji je medijima kazao kako je reperu pomogao da lažira svoju smrt i ode na Kubu.

Ljudi iz svih dijelova svijeta su se u posljednje 23 godine nekoliko puta javljali medijima govoreći da su vidjeli repera ili da imaju detalje o njegovoj smrti.

Sve je ovo potaklo Bossa da snimi film o ovoj temi. Najavio je da će se zvati "2Pac: The Great Escape From UMC": "U filmu ćemo pratiti Tupaca kako odlazi iz Vegasa i nastavlja živjeti u Novom Meksiku. Naravno da je moguće napisati fikciju, ali ovo nije fikcija. Ovo su činjenice koje dolaze od provjerenih izvora".

No, glumac koji će tumačiti ulogu slavnog repera Richard Garcia ne dijeli režiserovo mišljenje, već ističe da vjeruje da je reper preminuo u septembru 1996. godine, prenosi Rolling Stone.
Prijavi grešku


Komentari (35)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...