Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je.bo vas OBN, čista hrvatska televizija sa hrvatskim jezikom
Sigurno je da su među bogatijim, ali mi strašno idu na živac, a ovi na Klixu imaju pinku od njih pa ih stalno reklamiraju.
Pa sad je problem što je hrvatska televizija? Ja sam Bošnjak ali mi ne smeta. Želimo Federaciju sa Hrvatima i međusobno poštovanje, a treba mi smetati što je većisnki Hrvatska televizija? Glupi Bošnjo...
Mene najviše zanima da li klix.ba svoje zaposlene 'regrutuje' u avgustu među osobama koje su bile uspiješne ili, ipak, neuspiješne na popravnom ispitu iz maternjeg jezika ili na neki drugi, još interesantniji, način? Mene to zaista zanima..
Dosta je priče, zašto nije pozvala demonstrante, bivše radnike Dite, nezaposlene mlade ljude, studente, korisnike narodnih kuhinja.....pa da čujemo šta oni imaju reći. Političari i politizirani su već svoje davno rekli.
i na kraju klasika:) svi koji najvise galame i pljuju po emisiji , gledate je ?!. nesto kao golotinja na tv. sram ih bilo ,a ne gasi tv.:))
...agram tv, pa je lokalno pučanstvo ljutkasto :))
kakav konj moras biti da pozoves pandurovicku u emisiju.
Sve same moralne vertikale...
...neću politiku u moju butigu :)
naravno da nisu ispolitizirani.... Dok jedna ekipa kupuje stanove i pravi kuće, vile, bazene i ko zna šta drugi dio ekipe nema šta da jede... Korupcija nas je uništila, a 95 % ljudi u političkoj vladajućoj garnituri koristi svoj položaj radi ličnog i familijarnog bogaćenja.... Svima otkaz....otklaz kantonima Čuj Bakira pichke stare kako kaže da će raja biti kriva što zarra neće doći u BiH... Pa mamu ti lopovsku...Lobiraš za strance i boriš se protiv svog naroda... Lopove jedan Mamu vam političarsku lopovsku sve vas treba namarisati i oduzeti vam imovinu
Senad Avdić ??? Koga on predstavlja, novopečeni rvat, da on priča o ovim problemima, ma dajte, molim Vas???????? Kuda ovo vodi????????????????????
Ne znam sto ce ova srpska kuja ko da je s pinka sisla