Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stado :)
mangupcina frajer sa stavom kako na sceni tako i u pravom zivotu, vjerujem da ce rezirati kvalitetne filmove jer je i sam on kvalitetan glumac
nisam gledao film i bezze bi bilo komentarisati isti. ali ako je, kao režiser isti kao i glumac, onda ćemo opet gledati komedije tipa 'žikina dinastija 123456789...' nadam se da će pokazati slojevitost u režiji i okušati se u više žanrova. obzirom da je skoro isključivo glumio u komedijama {urnebesnim (sic!)}, teško je procijeniti njegov kvalitet kao glumca.
kojo kralj vidio sam ga veceras, slika se sa rajom, legenda
Sta su to seksualne manjine Pa vi Srbi 😃..(film Parada )..
ako postoji normalan srbin to je nikola, barem po svim intervjuima frajer regularan
je li netko gledao valja li šta?
Beeeee eee 🐑
@Stellawho ete da i ti nesto pametno kazes
PRIKAŽI ODGOVORE (6)