Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravi film o tome kako svaka budala moze napravit film
sta da snima film o jasmili zbanic ili onom kako se zvao sto je dobio oskara?
@kurtovizija55..... i na to sve na kraju dođu budale da daju komentare na film o budalama ;-))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad procitam ove nebuloze u komentarima, zapitam se da li je iko od komentatora pogledao ijedan Lordanov film. Ako jeste, tek onda ne kontam.
moralna gromada? na osnovu cega? duguje pare za neisplacene honorare ljudima, sudi mu se za grantove koje je potrosio a nije zavrsio filmove, itd. U Hrvatskoj je persona non-grata, ne smije ni da ode tamo, a to jedan umjetnik ne bi smio sebi da dozvoli. Snimio je kao 100 filmova (?), vecinom dokumentarnih, a ne mozes se sjetiti imena niti 2-3 njegova filma…(svoj zadnji znacajniji film je uradio 1986.)
A ti bi htio da jedini snimas pa ti krivo je li
zemlja je ravna i tacka
jeko ovaj
budale i trose pare na filmove,a=zasto ih onda budale ne bi i snimale,to kao samo rezervisano za pojednie jude da se mogu bogatit na izmisljotinama !
E moj Lordane, ko ti je kriv što si se kasno rodio, da si se rodio u vrijeme Andrića mogao si i pored prostiranja crvenog tepiha nacistima u Beogradu, kasnije samo okrenuti listi i pisati ono što je bilo milo ušima novih đenerala. Ili u doba Selimovića, da fino pišeš detalje šta se tačno događalo u psihi prosječnog bošnje prije 300 godina, inače tako kompleksne ličnosti da se ni Frojd kao ni njemački filozofi nisu smili upustiti u psihološku analizu prosječnog bošnjaka.
Obezbijedio bi sebi redovan repertoar u kinotekama, ekskurzije đaka na projekcije filmova i obavezno emitovanje tvojih filmova jednom sedmično od novembra do januara. Plus dva-tri stana na Dedinju, ljetnikovce u Istri i Crnoj Gori, kao i rezidencije u Kanu i Pragu.
@hemijaimatematika1 Jadnik, vjerovatno je i sa gađenje živio u silom mu poklonjenom komunističkom apartmanu u Beogradu. Branko Ćopić je bio toliko potresen Selimovićevom nevoljom da se bacio s mosta.
koe ovaj fefe
pa eto za primjer onaj neokupani novokonpovani srbek nemanja, pajel
ima li mjesta da dodjem u Sarajevo.iz foce i Goražda,vidi da mi sredis.
Balkanski Steven Seagal, fali mu samo crni kimono i srpski pasoš...
oplakah....dobar..dobar
Htio si reći u PM, reci slobodno... 🙄🙄
Svi relativiziraju stvari kroz film ili politiku isto. Istina je da 1991 je pokrenut na djelu ranije smisljen projekat velike srbije. I onda mi anamo neki dodju upakivat u celofan istinu i komplikovat stvari. To nam više ne treba pogotovo od onih koji ne cijene jednog Muju kroz priču o filmu i njihovom vidjenju događaja ovdje. Bošnjaci nisu nikog mrzili.
Neka si im artukovića popišao, to ti je za nagradu. Taj artuković služi zagrebu za definisanje hrvatstva, to je tragedija za sve nas
Nije snimao film o poturcima i njihovim mukama da porobe Srbe i Hrvate.. To mu je najveći greh. Ali ološu poturčeni, taj film nikada nećete gledati..
Cuj svaka budala moze snimiti film ...pa klixovci moji hajmo i mi u filmove ...kakvih nas ovdje ima mi bi oskar osvojili