Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim ovaj tim. Ljudi, izvinjavam se na napretku, upravo sam razgovarao o tim momcima, želim da upoznam vaše, pišite mi ovdje --- www.2020.na.to
Šta će Jokeru nastavak? Zašto ne bi snimili Batman film u kojem ulogu antagonista igra Joker? To bi bilo pametnije čini mi se. Možda bi se ovako više novca zaradilo, ali realno, koju priču mogu ispričati u nastavku a da ne bude slična originalu?
Slazem se, mislin da bi bolja varijanta bila sa Batmanom, jer nema realno sta vise ispricat... On je postao joker, zavladao je kriminal i haos u Gothamu itd itd, sve je gore nego ikad dok se ne pojavi Batman i onda ide ta prica...
@ADsa Jeste, ali cinjenica je dok Bruce postane Batman proci ce najmanje 20 godina, a do tada se može ispričati rast jednog Jokera.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)