Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo istina ‼️ Neka cijeli svijet zna kakve komšije imamo, genocid je bio u Srebrenici, napravili ga Srbi ‼️
A što se kaže za Holokaust da su ga napravili nacisti. Istina je da su ga napravili Njemci
Odličan film. Zaslužio je Oscara. filmnatv . com
...redaju se nagrade na festivalima sirom svijeta,istina o genocidu izlazi na vidjelo,a djik@ni na aparatima...djabe se trudili spustajuci ocjene na IMDB...
Genocidaše samo treba gađati istinom! Njih istina više boli nego bilo koja laž!
I onda Bosnjaci stave Srbe kao agresore... Koje lazi sirite to je strasno!
Inače su oni poznati kao mirotvorci 🤔
Merhaba Nemanja.
Jeste dosadni sa ovim filmom brate mili.
Primjecujem veliki broj tek registrovanih profila (pretpostavljamo iz koje zemlje) koji komentarisu clanke vezane za Remake i Quo vadis Aida, koliko zavisti, ljubomore i jada, al jedino to i mozete, komentarisat
Nagrada publike je beznacajna.
Čestitam.
Pravoslavni Turci spavate li mirno?🇧🇦
GENOCIDNI GENOCIDAŠ a ti???
respect...
Nisam gledao film, medjutim nadam se da je prikazano da je nakon toga bosnjanski narod porobljen u garavom apartheidu koji je izmisljen od zlocinaca iz susjednih zemalja i velikih sila.
Barem nije u GENOCIDNOJ Republici Šumskoj.
Tuga i jad
Zašto ?
Gdje ideš, Aida? Kod Vučića na cijepljenje, svaka ćast komšije.
Ne kaki ‼️
Kamenjarski Srbine kad cete vi film napraviti da valja? Volim Hrvate i Hrvatsku, ali ima vas pojedinaca koji nase odnose useravate do za vrata..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)