Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da Autor hoce da kaze da bi nam bez Dodika,Bakira i Covica nesto falilo i da bi osjecali prazninu.:)
ja sam nervni slom doživio kad su se završili Mumijevi
Za one koji ne znaju , @Ecoolo je jedan od laznih profila zog Diplomatic300. Malo bolestan lik. Poprilicno zatupljen i fan SDA politike, ali od kako ga ismijavaju po Klixu, ima par ovih alter-ego profila, pa kao nesto pokusava, nije nikom jasno sta.Skrece paznju na sebe.Peziti pri komunikaciju, ostar, moze ujesti
To nisu ljudi to je niža rasa i svi ti koji uživaju da gledaju serije samo troše kisik i zauzimaju prostor na ovoj planeti. Ovi psiholozi "stručnjaci" su obični debili koji se bave nebitnim stvarima kao i autor ovog teksta. Sve to treba hmaljem u glavu.
jer smo debili. zar tu treba psihopat zaima boga
Serije su bijeg iz stvarnosti
Ja korijene i kunte kinteta necu prezaliti nikad. On kad kaze my name is not toby its kunta kinte.
@PixelSnake Miniserije su ostale upečatljivije od sapunskih opera. Korijeni su bili serija od svega osam epizoda. I Sandokan je bila kratka serija, kao i Velo Misto, Kapelski kresovi, Tale ili Kamiondžije. Kod takvih serija ti pojedine riječi ostaju u sjećanju iz svake epizode i žališ što nije bilo više epizoda. Dok se mnoge današnje serije pretvaraju u dugotrajno mrcvarenje nepovezane radnje.
istina je to, ko se ne more uživit, ne zna kako je to, al je osjećaj kao gubitak važne osobe, samo što kratko traje
kao npr kera ili mačke.
nakon gota sam prešo na tablete za smirenje
patim, al u kukrikama .... ok , serija neka bila super , zavrsila , idemo dalje .
Zato sto moramo da se vratimo bijednoj stvarnosti🙉
Tuga me ufatila kada se zavrsila trakavica- Hoce li Zeljo dobiti EU licencu!
...zato sto ste levati...svasta