Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na kojoj stranici mogu saznati kojim danima su koji filmovi i u koliko ?
jasta radi trebala \'\'Zetra\'\' biti u \'\'zenici\'\',to je olimpijska dvorana izgradjena za potrebe olimpijade,garant je i olimpijada trebala da bude... Kino je mrak, bio sam juce unutra i treba biti otvoreno 9.8.2009 u Nedjelju tako kazu majstori,8.1 dolby digital zvuk,sjedista zelene boje sa drzacima za sokiće(bar u ovoj dvorani gdje sam bio) ima 5 dvorana,jedna velka i cetri manje,velika ima negdje oko 400 mjesta dok ove manje od 100 do 200. Pozdrav:)
koliko ce kostati ulaznica????
Aaaaa jarane moj, kod nas se kino renorvira vec 3 godine i nikad ga otvorit a trebalo bit prvo multiplex kino u BiH sa 5 dvorana, samim tim i najsavremenije... Sad znam zasto se to oteglo volko: zato da Sarajevo bude prvo i u ovome!!! Sve nam kradu, kao npr. Zetru, koja se trebala gradit u Zenici, da ne nabrajam dalje.
Ja im nista ne vjerujem... Ovo je već treći datum otvaranja koji je objavljen.. Prva dva nisu ispoštovali, pa ne vidim zašto bi i ovaj...
wuuhuu lijepo lijepo sarajevooooooo oooooooooo grade moj
Jedva čekam da i to vidim...super za grad i za raju koja voli filmove...
Novoizgradjeni objekat?! Ok, znam da je reklama, ali ne treba bas toliko pretjerivati. Objekat je postojao, samo je renoviran i konceptualno doradjen.
Sta bi rek\'o Dodik na ovo?
I mi srbi hocemo bar 5 multipljeska kino dvorana