Pogledajte trailer
24

Prvi pogled na holivudski film u kojem glume bh. manekenka Dajana Gudić i Miraj Grbić

N. O.
Dajana Gudić u filmu "Dyad" (Foto: Instagram)
Dajana Gudić u filmu "Dyad" (Foto: Instagram)
Sarajka Dajana Gudić i Miraj Grbić ostvarili su uloge u novom holivudskom ostvarenju - filmu "Dyad", a upravo je bh. manekenka i glumica podijelila prvi pogled na triler koji je režirao Patrick Flaherty.
Bosanskohercegovačka manekenka i glumica Dajana Gudić podijelila je trailer za holivudski triler "Dyad" u kojem tumači jednu od glavnih uloga, a zanimljivo je da se u filmu pojavljuje još jedan bh. glumac - Miraj Grbić.

Gudić je na svom Instagram profilu objavila isječak iz filma te otkrila da je premijera već rasprodana.

"Tako sam uzbuđena zbog svjetske premijere filma 'Dyad' na Mammoth Film Festivalu ovog vikenda. Hvala svima što ste pokazali toliko interesovanja i rasprodali kino prije nego što sam uopće stigla podijeliti detalje. Jedva čekam da čujem šta mislite o filmu", poručila je Gudić.

Trailer donosi kratki uvid u ono što gledatelje filma očekuje, a u nekoliko scena se može vidjeti i bh. glumac Miraj Grbić. "Dyad" prati Sofiju (Gudić), novinarku željnu da ostavi svoj trag, ali je zaokupljena teorijama zavjere i njenom borbom s disocijativnim poremećajem identiteta.

Dok povezuje nekoliko naizgled izolovanih smrtnih slučajeva, povučena je u orbitu Zanea (Nick Cassavetes), živopisnog vođe globalne zavjere koja među svoje članove broji medijske mogule (Paul Johansson), političare (Rob Kirkland) i holivudske elite . Jednom kada Sofija otkrije koliko su duboke veze ove vlade u sjeni, ona se usmjerava na nemoguć zadatak da ih sruši.

Dajana se ranije pojavila i u filmu "All-Star Weekend" u kojem je utjelovila lik hostese, a na setu se družila s velikim imenima poput Jamieja Foxa, Eve Longorije i Jeremyja Pivena.

Inače, ova diplomirana novinarka okušala se u mnogim poslovima vezanim za modeling, a već dugi niz godina živi i radi u Los Angelesu.