Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni jedna naša republika ne bi bila ništa, da nismo svi zajedno! Tito
Ovaj odlazak u Trst se prodaje kao dokaz o dobrom životu, a išlo se po par kila kafe i bofl farmerke... Zašto se tako nešto nije moglo kupiti kod nas ako nam je tad tako dobro bilo.
@Redzoturista Šta li znači to druga su vremena bila, zar nam tad nije bilo super u svakom pogledu? Što smo morali u Italiju po kafu...
@Redzoturista Samo zbog Cremcaffe? Par-nepar vožnja i redukcije struje su bile da bi se više biciklo vozilo i da bismo manje TV gledali i više se družili?!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Moglo se na klupi, spavati, kme, kme, a što bi neko spavao na klupi, danas te pokupi Centar za socijalni rad, udomi. Išlo se kupovati u Trst, zašto bi se za hlače išlo u jebeni Trst?