Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da upravo zivimo u nastavku a oni hoce film snimat..🤪
Glup film a i njegovi nastavci.
Nisam gledao film(ove), ali su mi knjige bile veoma interesantne, tako da bih veoma rado gledao neki nastavak.
Knjige su odlicne, adaptacija je srednja zalost. Ja sam ocekivala i produkcijski i glumacki da bude jace. Bolje ne kvari dojam knjiga filmom.
Koja svrha,totalno bezvezan film.
bezveze film
da se pripremim? ja se spremam za one koji nas mrze, koji neprestano sire mrznju prema mom narodu, a na klixu glavnu rijec vodi buljevar kasikica...koji je spreman sutra da kolje...zato koristim svaku vijest na klixu da opominjem...buljevar kasikica i kacevandinih dodira je najbolji primjer koljaca Bosnjaka...