Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel autor teksta zna sta znaci REMAKE? ne priprema se remake nego nastavak, koji kako kazu ce ici u malo ozbiljnijem smijeru u odnosu na stare sezone
Garant ce sina uvalit da glumi. Nemam nista protiv kad rade remake neke pravo dobre price koja je lose snimljena, ali ovo sto rade je remake dobrih stvari i to bas vise nema smisla. Ne sjecam se jednog remake u zadnjih deset godina da je priblizno dobar ko original (ne racunam animirane filmove).
@CapCarap realno da se uradi remake walter brani sarajevo, film bi bio perfektan.