Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaš kako ono kaže narod kada se puno smiješ: "Tako mi Boga oplakačeš." Tako i bi.
dobro smo oplakali..
Mi smo se smijali Neletu jer je do perfekcije ofirao mahalce i njihov nacin govora. Sad su ti mahalci u Sarajevu mainstream i gradska raja poput Svrakica, Meme Haljevca i ostalih. A cijelo Sarajevo govori “oca mi”, “Alaha mi”. Zato nije ni cudo sto mrze Neleta.
Prvo ga nisam mogo smisliti zbog njegove politike i odnosa prema gradu. Ali kad sad vidim ovaj papanluk i primitivitam i ko je postao faca... e sad bih urlao na sav glas da mi se vrati Nele a da svi ovi „pušači šiše” i novopečene hadžije odu u tri lijepe pm.
Volim Ines Mrenicu, piše k'o da nije sa Klixa.
kako su ovi dobili poslove na tv-u uopste? ja sad gledam kontam imali po 20 godina kad je pocela tln
sad imate omcu i niste bolje ni zasluzili
"Petkom najlaksi dan. Imamo kibernetiku, elektroniku 1, elektroniku 2, matematiku, biologiju, biološke kozistivne sisteme, kung fu i fizičko." "A istorija šta je sa istorijom?" "Nema taj predmet dečko." 😂😂😂
Vrijednoat TLN daleko nadilazi članak koji čitam pun fraza i ovlaš zaključaka. Posebno onaj s gorivom. Čuo novinar negdje nešto i to od pola pa se pohvalio kako zna. Štaš, tema super pa se čita.
Vidi se kad ova neka Ines napiše članak. Odskače za tri klase od svega ostalog na klixu. Nakon do poda!
proroci....ja citam
citaj : ja citam...kako ne razumijes
Imal' zime Marinko !!?? Ima, ima
Ima k'o da gledam...
Idemo sad sa poluloptom. Citas vijesti iz gornje hemisfere. Hahahhahahahhajajaja Kakva improvizacija pa to nigdje nema
Nezaboravno i neponovljivo🤔
Bila su dobra vremena....
Sve ovo sad je loša repriza i kopija nekadašnjeg života!!!
Kakvi Nadrealisti... Nadrealist, tj. Nele.
Da li slučajno ili namjerno, ne znam ali je novinar izbacio, i, nije slova napisao o pretači TLN-a tveresenovim bajkama i urednikom Predragom Erićem i ekipom u sastavu: Dragan Jovičić, Vlado Gaćina, Mirza Tanović, Mladen Jeličić Troko, Predrag Erić, Ljiljana Đurić, Asja Gačo, Vesna Milinović i Nebojša Veljović. Da ove ekipe nije bilo, čisto sumnjam da bi danas pamtili i tln.