Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtu.be/-0NmmmgjbQw Najbolja... Ikada
Zar je problem u naslovu i tekstu staviti prevod naziva filma?
"Umro je prirodnom smrću okružen prijateljima i obitelji...."....."Njegovo tijelo pronađeno je u stanu jer se nije javljao na telefon...". What the Ftuck????
Ftuck? wtf :)))
"Michael Cimino umro je prirodnom smrti okružen prijateljima i obitelji" "Eric Weissmann je izjavio da je režiserovo tijelo pronađeno u njegovoj kući u Los Angelesu u subotu, nakon što ga prijatelji nisu mogli dobiti na telefon. Uzrok smrti još nije utvrđen" Ko je razumio - shvatiće.
...kakva antologijska antiratna filmčina... još da si snimio kakvu "romantičnu komediju", đe bi ti kraj bio...zbogom, meštre.
Respect za cinjenicu sto je dozvolio john cazaleu da zadrzi ulogu iako je u tom trenutku imao rak kostiju. Nazalost nije dozivio premijeru filma ali je za svega par godina karijere napravio vise nego vecina njegovih kolega za cijeli zivot