Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt vise ne bira godine. RIP
RIP zeni ali vi teoreticari zavjera i babe gatare mi idete vise na k. idi ubi se svega ti, spasi planetu svojim nestankom.
?! ipak mislim da je dijasporac uletio pod pogresan komentar... ili mu je kratak spoj u glavi... bacicu u grah da vidim :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
steta. ali mozda bolje i ovo nego umirati star i bolestan
ne razumijes uopste poentu. niti su mnogi, izgleda, bili u stanju shvatit' sta sam htjela reci. pogotovu u nasem bosanskom neokapitalistickom drustvu u kojemu je samo kvantitet, tj. kolicina bitna, ne i kvalitet. znas, neko zivi intenzivan, sretan, zdrav i dobar zivot i umre mlad iznenadnom smrcu jer nesto ga strefi. i to jeste strasno jer moglo je i drugacije i bolje, tj. duze. isto tako, mnogi zive relativno dug ALI, mali, dosadan, besperspektivan, nezdrav, depresivan, uvijek stresan i pod nekim strahom, zivot. nesto poput miseva. ja izabiram onaj prvi, to je to.
Fatajte se jufke, obje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi smo Allahovi i Njemu se vracamo
mars u Rusiju govede ortodoxno/mars u Vatikan pedofilu
Svi smo mi Allahovi i njemu se vracamo !!!
NIJE MAJA ONA JE EKSTAZIJEVA RIKNULA OD OVERDOSEA I SAD JE TREBA ŽALITI.....NAŠ NAROD JE ČUDO JBT.
I Maju je Alkah stvorio kao mene i tebe a vratila se njemu,kao sto ceno svi,samo neko sretan a neko nesretan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Skolujes se, gradis karijeru, boris se, i onda te nestane u 42. godini tek tako."... da li je baš "tek tako"...... ovo me asocira na onu mladu djevojku bez noge, što skoro svaki dan prosi u ul.Ferhadiji.... da li je i ona izgubila nogu tek tako ili....... (poroci su zlo sa kobnim posljedicama)
MAJO HOĆEŠ LI SAD EKSTAZIJA DA SE "SREDIŠ" IMAM OVAJ SA ZNAKOM MICUBIŠIJA, TAJ TI JE BIO OMILJENI OMLADINO, EVO VAM "SLIKA"....
JA SAM ČUO DA ĆE LAJNE VUĆI NA SAHRANI DA SLIKOVITO PRIKAŽU ŽIVOT DOTIČNE
PA I TI IMAŠ SAMO ZATO ŠTO JE HRVATICA.... GDJE JE TVOJE POŠTOVANJE ZA HILJADE SREBRENIČANA, VEĆ KAD SE SPOMENU, GORI SI OD DODIKA
RIP :(
ne znam bas, desava se, ali ja mislim da je neka droga u pozadini, al opet, Allah najbolje zna
tuga, pokoj ti duši. sućut njenim bližnjima
A joooj, jedvah te nadjoh, samo se svadjas, napadas, repliciras, tuces, uvijek u grupi, nikad sam. Evo upratih da vagas 100 i ... kg, samo mi molim te nemoj napisati da si ispod 1.85, inace uzimam stranjgu i 'besim se:)) Nikako te ne vidim da si nizak i sto rekla moja kona ,,debel". Hajde nadam se da ces uspjeti dobaciti tih 50m i dobiti zasluzene cevape. Odmah drugi dan smanji na 47.5 da ne dobijes upalu misica. Kod tebe sve ok? Budi mi pozdravljen, lijep i debel.
okice drage nisam te dugo čuo. eto ružiš me, možda i sa pravom. ja ipak želim reći da moje devijantno ponašanje na klixu ima opravdanje a to je rezultat odlaska ili smanjenog boravka meni dragih ljudi na klixu, ti si to kao psiholog trebala pretpostaviti. što se tiče tvog viđenja mene polovično si u pravu. ja sam stvarno nizak ako se usporedim s tobom (niži sam od tebe za tačno pet cm), a kile, posebno trbuh, sebi ne dopuštam. sportski sam tip, držim se na relaciji od sedamdeset pet do osamdeset kila već zadnjih deset godina. moja mama kaže tipična krajiška konstitucija i ponašanje što znači nizak, plav, priglup, uporan i ustrajan. žena me zove žučko. eto opisah se u cjelosti. čuvaj se okice, puno ti sreće želim. imam puno posla i obaveza pa ću vjerovatno u budućnosti dosta rjeđe posjećivati ovaj portal. veliki pozdrav tebi.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
i šta se ovdje ima komentarisati,svega vam.... žalosno....mlad život ode.....ali to je sudbina...i tu mi ništa ne možemo promijeniti... mada se radi o mladoj glumici iz susjedne nam države (uzgred,za koju sada prvi put čujem),ne znam šta je klix,objavivši ovu vijest kao udarnu,želio da postigne...čitaoci klixa se mogu na portalu zadržati i na neki drugi način,a ne .....
Pa eto ti komentarises...i to vise od ostalih...ccc
Pokoj joj dusi bio, sta reci, stvarno zalost i tuga. Mlada ode...
Pokoj joj dusi mladoj..
poceli su mladji od mene dobivati srcane
panika D:?