Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka epizoda ove serije je dramaturski bila odlicno uradjena...nekima je mozda bila dosadna jer je porodicna i nema uzbudjenja ali treba gledati na nju s drugog ugla
Prejaka je bila i ona epizoda kad je Robert dobio ponudu iz FBI, pa kasnije otisla Marie da urgira za njega.
Mene je u nekim situacijama toliko podsjećala na punicu, da sam imao osjećaj da gledam horor. Glumica preseli, a punica još pri snazi.
Pocivala u miru.
Da joj dragi Allah dz.š. podari lijepi Džennet a porodici sabur
Debra Barone se napokon rijesila svekrve :)
Zena koja je vrhunski glumila svekrvu. :)
@lik5 Glumila je i svekrvu i majku i suprugu...ali svekrvu je maestralno odglumila. :)
Iz ove serije sam zapamtila jednu veoma vaznu lekciju. Kada su Raymond i Debra trazili kucu za kupiti, Debri se svidjela ona u blizini svekra i svekrve. Raymond je bio protiv, i rekao joj: kuca treba biti dovoljno daleko da ti roditelji ne mogu doci u papucama, a dovoljno blizu da kad dodju ne moraju i prenociti. Steta sto ga nije poslusala. Uvijek se posteno ismijem kad se sjetim ovog savjeta.
jedna od serija čije reprize se uvijek mogu gledati, bila je slika i prilika balkanske svekrve i komšinice - uloga života
@lik5 ja u pravu si i mucke su jedna od najaci serija
@SheRains TI MORA DA SI MNOGO URBANA ALTER RIBA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)