Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest otisla , al Njemacka penzija ;D trebala je biti u Bugarskoj sa lokalnom penzijom, nije ovo potraga za boljim zivotom , ovo je kalkulacija i manipulacija
Moj je zivot Bugarska skoro pa savrsen...
Nemojte pisati gluposti da je prepustena sa 18 eura ,svako kome penzija nije dovoljna ,socijala daje nadoknadu ili placa stan koliko mu je dovoljno za pristojan zivot,nema za luksuz ali dovoljno za stan ,hranu i rezije.
Zato BH pemzioneri sa 324 KM zive ko lordovi
BiH je i za svabe skupa
Slično poput naše dijaspore kada se vrati kući .
Fahro Radoncic je pobjego iz Berana,u potrazi za boljim zivotom.Ima primjera,ima!Nit u Njemacku ni u Bugarsku.Nego ravno na temelje Alhosa.
Znači SF
sto nije kupila stan kad je radila
Koliko su političari u zadnjih 28 godina uspjeli narode bivše Jugoslavije zavrtiti oko malog prsta, hipnotisati toliko da sve gledaju kroz etno, rasnu, nacionalnu prizmu da ismijavaju ili se iščuđavaju to što je crnkinja Njemica ili to negiraju, postaje jasno da je BiH a i šire, crna rupa i propast kou više ništa ne može izvući iz mentalnog blata i otupljenosti za vrlo, vrlo dug vremenski persion, zasigurno 100 godina, najmanje.
Propaganda vlastodrzaca koji zele zadrzati radnu snagu pod svaku cijenu!
Balkanska propaganda. Ne nasjedajte.
inace su njemci ovako crni o.O
Sto nije dosla u Bosnu
Sci-Fi