Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
film je čista katastrofa
ok, ostavimo po strani walter i dane, i ono sto ostane je uzasno prenapuhan mladic koji, na zalost svih nas, nije talentovan niti u jednoj umjetnosti. slusao sam njegovu tzv poeziju... majko mila, kako je to lose... zadesio sam se u medija centru i pogledao film... zaista lose, tuzno u stvari, nema nade... kao sto rekoh, jedino ima pompe i ambicioznosti koja itekako pomaze za poznanstva, famu, glamur, itd... ali ne za istinsku kulturu i umjetnost. sa te liste denis se moze komotno otpisati
a da neko mozda procita i tekst koji je izasao u danima na koji tako mudro i pametno odgovaraju strucnjaci za kanta iz waltera. najlakse za nekoga reci kako je kreten. je li tako nomen. malo teze procitati i saznati sve informacije pa onda donijeti VLASTITI sud. bolje da nam walter formira misljenje i brani sarajevo od svakog pametnog, obrazovanog, ko hoce da radi, a ne da prica suplju kao vase omiljene novine i izvor informacija.
ja se slazem da je walter vise-manje fujnovina, ali su dennisa povalili znalacki i argumentirano, bez licnih napada. gratz je napisao text o kantu u bh-danima u kojem, prema pisanju waltera, nije bio uspio navesti ni tacne nazive kantovih knjiga. to je tugalita velika ako je tacno.
Nomenu vidi se da si jedan debilni zavidni papak, a novine Valter, šta drugo očekivati od nepismenog nego da čita nepismene novine, koje su najobičnije smeće. Denins Gratz je pametan i nadaren momak i samo naprijed Dennise, dosta je primitivaca i papaka.
'Andjeo & Amnezija' ima dobar naziv
ne znam sta hoce vise ovaj kreten. njega je cak i valter povalio...