Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo vam premijera iz kuce...... http://www.youtube.com/watch?v=3hOst_NExGI
Ali je zato samo jedan i jedini MIRZA!!!!!! I nijedan od tih Vlada, Alexandara i drugih \"ostrih\" imena mu ne mogu primirisati ni kao jedinke kao ni u grupi svi skupa. Nas MIRZA na jednu stranu a ovi drugi svi nadrugu pa opet daleko ispod njega po svakom pitanju!!!!!!!
ahahahahah kako vam je lepo,vidim i dalje da gledate vladu,aleksandre,igore,filipe,bodiroge,....nema muje,hasana,smaje,dzafera,shabana.....takva imena se ne daju sresti! NEMA MEDJU VAMA VLADE,NOVAKA...ALI IMATE GASIJE,TORABIJE!
Idi u lijepu p. m.a.t.e.r.i.n.u i ti i tvoji srbi. I zapamti da je nama NE srbima mnogo, ali mnogo ljepse bez vas i da vas Bogda nikad nismo sreli u putu ....ne bi znali sta je to j.e.b.a.d.a. zivjeti sa vama, vec bi nam zivot bio med i mlijeko! A sad o filmu....odlican je!
Ove novnonastale fukare nikako ne mogu da shvate i nece shvatiti da su bili neko i nesto samo onda kada su bili sa Srbima, jedino su tada bili cijenjeni u svijetu! Međutim, kada skontam kakvi su tio (ne)ljudi i licemjeri, nama Srbima je ljepse bez njih!!!
a...moglo je i drugacije...bez Franje, Slobe, Alije i Dzickare, Amera, UN, P..deMa..rine... ja bi volio da je ostala jedna drzava jer je svaki njen dio zasluzam za dio mene, i Srbija i Dalmacija i Istra i Vojvodina i Beograd i Zagreb i Sarajevo i Banjaluka i Skoplje i Nis i Rijeka i Split...gdje god da sam otisao poslije raspada, nasao sam prijatelje i normalne ljude...
vlade ljudino..
Kako nas sj*base ovi sa zastavama. Ali, mi smo krivi. Putuj Evropo, nama je dobro.