Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Iranu se dešava jedna istorijski važna borba za ravnopravnost žena, koje su ustale protiv sadističkih, vjerski- zatucanih pravila koja nalažu ženi da bude u svemu podložna muškarcu, da je građanin drugog reda, ..kad hoda ulicom da se pokrije po glavi i hoda 3 metra iza muškarca. Da mu pere noge svaki dan ..
Neka joj je bog na pomoci opasni su ti vjerski fanatici. Nedao bog da komsic ode u siroki brjeg, najjebo bi i onu u slicnom scenariju.
Zan, zandagi, azadi - žena, život, sloboda! Svaki čovjek treba imati slobodu da bira i odlučuje samostalno o svom životu, bilo gdje, ne samo u Iranu. Narod Irana godinama trpi i sad se jednostavno došlo do tačke ključanja.
Što vi mošnje to isto ne uvedete makar u Sarajevu,ili ako ništa na baščaršiji kad ste vec uveli zabranu da se ne konzumira pivo kao ovi u Kataru kad ste vec vjernici i bog da vas vidi...
Najljepši narod na svijetu definitivno
dobri, stari isprobani recept...
Iranci rade istu grešku i pecaju se na istu tzv demokratiju koja je servirana i Libiji
Kako je isto kao u Libiji, kako? U Libiji su sukobljena lokalna plemena oko dominacije, teritorije
Hapsi sve redom
Kako ce Iranci zahebati sami sebe, zapad im baca koske, oni se primaju, ako izazovu "Iransko proljece" propasce kao i ostale zemlje sto ih je zapad raozrio iznutra...
Dakle da policija prebije tvoju majku u marici, samo zato sto se nije obukla kako se nekom svidja ti bi ruke u džepove i gledao svoja posla? Nije ni čudo što nam je kako je sa ovolikim kukavicama oko mene.
Uff ,jesu ove Perzijanke hebozovne
Pendrečit!
Koga pendrečit, majmune ?
Treba tebi lobotomiju napravit
Pendrečit!