Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično! Kad bude vrijeme za film o Michele Obami neka nju glumi Lucy Liu.
Captain Afro-America
Dok me klix nije prosvijetlio nisam znao da kapetan Amerika ima plašt.
kapetan amerika nije crnac
ne znam kako su fulali da traže tvoju ekspertizu pri određivanju glumaca hhh
Zlatno doba MCU-a je nažalost se završilo sa "Avengers Endgame-om". Ovo u skorije vrijeme je sve politički orijentisano u promovisanje manjina.
kako mislis promovisanje manjina? Black widow sa zenom u glavnoj ulozi.. zar su zene manjina? Shang chi i promocija azijske kulture i tradicije... hoces reci da su na planeti azijati manjina? Loki i prica o multiversu... jek to imalo neku politicku agendu? Wandavision i prica o zalosti, traumi, psiholoskoj nestabilnosti... Po meni marvel radi upravo ono sto trebaju, otvaraju malo dublje teme, pokazuju nam nove kulture i mitologije..
niko ne može zamijeniti Chris Evansa!!