Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoće li Esmeralda progledati
Hoće ako u bihaću skupe dovoljno para
@rauber mislim da si buzimljani skupljali u Bihacu nisu bas toliko glupi
8 sezona ce biti spektakularna, pogotovo 2 epizode koje rezisira Sapocnik (reziser vjerovatno 2 najbolje epizode Battle of the Basterds i finala 6 sezone) rezirat ce 3 i 5 epizodu 8 sezone..
Serija je spektakularna, a kao sto kazes i zadnja sezona ce biti isto. Vraca se Miguel Sapochnik, ja vec mogu da zamislim neke njegove ubitacne kadrove. Battle of bastards je definitvno najbolja epizoda. Cisto remek djelo. 25 dana su samo snimali tu epizodu. Onda se na klixu pojave neki tipovi i kazu e to je sranje. Kralju ti si sranje. Ne treba se previse obazirati na komentare na klixu, jer tu nikome nista ne valja.
"Death is the enemy. The first enemy, and the last." Idemo lagano sezona 8 svi protiv Night Kinga ;)))
Iscurilo je nekoliko stranica skripte za 8. sezonu, navodno kažu da Jamie ubija Cersei, Tormund i Podrick nakon nekoliko epizoda umiru, a Night King sa armijom uspijeva stići skroz do kapija King’s Landinga.. Et ako koga zanima više, neka izgugla
Ja nakaza nekakvih
Ponestalo inspiracije.
Nevidjena glupost
Niko te ne tjera da gledas niti te pita za misljenje, odgovori mi na prijasnje pitanje.
Kad se opismenis moze
Ma sranje serija
e jesu ga razvuli svaka cast
can't wait :)
Do tada ima da zaboravim kako se zovem.Trebali su to oni pomjeriti za 2025-tu. :)