|

Poklanjamo vam ulaznice za film "Egzodus: Bogovi i kraljevi" u CineStaru

Poklanjamo vam ulaznice za film "Egzodus: Bogovi i kraljevi" u CineStaru
0
Klix.ba
17.12.2014. u 11:03
1
komentara
0

dijeljenja
Film za koji vas ove sedmice nagrađujemo u saradnji sa CineStarom Mostar je "Egzodus: Bogovi i kraljevi". Dva čitatelja osvojit će po dvije ulaznice koje se mogu iskoristiti od 18. do 24. decembra.
Sve što trebate uraditi je poslati vaše ime, prezime i broj telefona na mail [email protected] sa naznakom Nagradna igra CineStar.

Hvaljeni redatelj Ridley Scott donosi nam epsku avanturu "Egzodus: Bogovi i kraljevi" o hrabrosti jednog muškarca da se suprotstavi moći cijelog jednog carstva. Koristeći najsuvremenije vizualne efekte i 3D tehnologiju, Scott je unio novi život u priču o prkosnom vođi Mojsiju (Christian Bale) koji se suprotstavio egipatskom faraonu Ramzesu (Joel Edgerton) i poveo 400,000 robova na dugi put u slobodu.

Egzodus iz Egipta je izvorna herojska saga i snažna osobna priča puna osjećaja, rivalstva, izdaje i potrage za slobodom.

Od početne bitke u kojoj 15,000 egipatskih vojnika napada hetitski kamp, zastrašujućih epidemija, do razdvajanja Crvenog mora, Scott je u sve unio svoju viziju jedne od najpoznatijih i važnih priča.

Dobitnici ulaznica su Edin Dizdarević i Zoran Ivaniš
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...