Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogati maloumni bijelci u akciji. Imam toliko para da moram udomiti divlju životinju, možda najopasnijeg predatora, u svoju kuću da svi vide kakav sam avanturista, da se kupam u parama i volim životinje toliko da sam spremna i kćerku poslužiti ko užinu. Baš je dobro biti ja.
ne diraj lava dok...jednostavno ne diraj lava
ovo vrijedja zdrav razum
Nekontam!
maca se samo igrala sa djevojcicom. da je stjela da joj naudi pozderala bije u sekundi. a mati joj pizdi kodaje neko guli. macka se samo mazila s malom.
nobody gives a shit
Napad odrasle lavice nije igra,to je zvijer koja ubija u sekundi,njen udarac šape smrska lobanju kao tikvu,jedina moguća odbrana je puška,ali da ne zakiva :)))
Ne konam, ocam xD
Nisu sve mace za igranje, cak i male umiljate znaju da budu ponekad ostrokondze. :-)
Istina. Vrlo su hirovite, a kamoli velika mačka kao što je lav.
Jao kolika je lavica brate dragi :D
kad bi je sad lavica napala ne bi ja mogla ni sažvakat. ožilavila starka.