Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se promovise materijal gdje glume razni "Bikovici", poznati procetnici i rusofili? Fujjj
Ne znam kome su zanimljivi ovi srpski trash filmovi sa glumcima dokazanim četnicima...
povraca mi se kad vidim ovog cetalja,na Pale u sumu treba da ide promovisat seriju,eventualno u neku kolibu na Jahorini kao rezervna opcija.
Jedva čekam da ga ne gledam.
Maras je smijesan za ovu ulogu, za djecije filmove je. Vajo, Sparta su drzali ovo gledljivim, sada vise nema smisla.
Chetnika bikovica da gledam ? Ne hvala .
Nije ovaj glumac za ovu ulogu. Pa, njega bi u Švrakinu, ako ništa, opljačkali, da ne kažem šta još. 😁Generalno, ovakvi filmovi i serije nisu za ovo podneblje. Ovakvih mangupa možda ima po New Yorku ili Rimu, no kod nad ih nema još od Husein kapetana ili Matije Gupca. Na Balkanu ide komedija ili mrtva socijala, to nam ide od ruke....Smiješno je ovo, ovakvi filmovi. No, o ukusima ne vrijedi raspravljati.
Da , takođe je bezveze da mi pravimo horore o autentičnim vampirima kad su svi naši vampiri emigrirali u Kaliforniju. U NY i Rimu je opasno zbog vagon narkomana-zombija koji ubijaju za 10$ , dok ovakve priče su iste , naša mafija radi jaku šljaku od droge i ubijaju se međusobno , zato nisi u pravu.
Zasto bi nekog zanimali filmovi cetnika Miloša Bikovića?
Balavurdija se pali na Maraša i Baču.
Ovo onaj sto se ufurao da je moviestar. Jad i cemer na sta su spale komsije. Nekad su imali glumaca al ovo danas.
Nismo zaboravili chetaljjski ispad Bikovicu. Izgleda i sami su odustali od toga da svi balkanci gledaju. Samo ostade najstariji (hahahaha) narod da im daje pare
Bikovic 🤮🤮🤮🤮🤮