Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LOše urađeno. MUzika je užas. TReba pomoći.
Imam čast da slušam Muniba Milinkića tri puta sedmično na časovima bosanskog jezika. Veliki čovjek, uvijek se naježim na njegovim predavanjima..
Jad i čemer,tesko ovom narodu.ne treba gledati ko je koje vjere i kako se ko zove nevolja je svakom covjeku isto teska.Kad bi svi mi mjesecno odvojili po 1 marku svima bi vratili krov nad glavom za godinu dana.samo je problem je sto bi to politicki parazizi pojeli.
Ja ti kazem da nisu pare problem, bice donacija. Najveci problem je sto Zeljeznopoljcima ne daju drzavnu zemlju. Znam to jer sam iz Zeljeznog Polja
Pa koliko više da se "odvaja po 1 marka" da bi se tim ljudima pomoglo?! BIle humanitarne akcije, telefoni, skinuli penzionerima po 1km (ili 2km, više se ne sjećam), odvaja se od plata, donatorska konferencija, lafo stotine miliona donirane!? Pa gdje su te pare?!?!?
Neka im je Allah dž.š. na pomoci :(
majka priroda daje, a i bogami uzima...
Samo se pitam koliko bola i tuge moze jos da podnese ova jadna zemlja i ovaj napaceni narod.