Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj k'o da je ovo najgora godina bila... bogme su meni one ratne bile mnogo gore, bez struje, vode, hrane, glava konstantno u torbi, četničke kabadahije granatiraju bjesomučno ali eto i taj rat je prošao a 2020 je pi.kin dim za njih
@annodomini seru ljudi, cim se ne moze opijat do zore odmah najgora godina bla bla bla, zato su se ljudi vratili prirodi i porodici i pravim vrijednostima
@annodomini - to ti je po mjerilima ovih fgr pobjegulja, oni su 93-96 dočekivali po svijetu gdje je najjača detonacija bila od petarde, a znaš već kakav je to mentalni sklop - desilo se samo ono što se desilo njima!
RATNICIIIIII!!!!!! Još malooo!!! U novu godinu sa još oštrijim komentarima!
Najbolja mi je ona britanka,kada kaže,da se toliko izolovala od svijeta da se dostancirala i sama od sebe.A kraljica veli da je ok za Harryja i njegovu ženu što su otišli u USA jer tamo uopšte nema rasizma.
Što ne mogu ovih "sumiranja" godine, kao da se jedna epoha završa, a počinje nešto sasvim novo. Sve se nastavlja i ne zavisi ni od kalendara ni od godišnjeg doba - malo car, malo sluga malo sreća malo tuga... i tako ide život. A lažnih srceparajućih, emotivnih i "motivacijskih" poruka mi je pun krc više. To pali samo kod osoba koje same sa sobom ne mogu da se dogovore šta bi u životu, a kamo li s nekim drugim.
ova je pichkin dim za 1993. godinu.
Vala se i ovaj Semjuel Beket naglumio.
A šta će se desiti ako ne pogledam?
"Austrija je osigurava milion eura za zbrinjavanje izbjeglica i migranata u Bosni i Hercegovini. Sredstva koja je osigurala Vlada Austrije koristit će IOM i Austrijska razvojna agencija (ADA), "  Pokrovitelji migrantske krize u BiH. Klix mi komstantno briše ovaj komentar, sad se zapitajte ko plaća a ko pleše "neovisni novinari".
Mudro kazes, znaci bukvalno BIH handri ko stigne i sto je kljucno, cak i Austrija se vise pita u BIH nego sama BIH.. dobro kazes.
...ko je pisao ovu kritiku nema pojma o čemu je pisao ili uopšte nije pogledao...
A Skaka !?