Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecam se nane Fate osamdesetih godina Zeljina kapa i zastava,kada zena gotovo nije bilo na utakmicama tj prava rijetkost i cudo ,redovna na utakmicama i cesto na treningu ...rat je zatekao u domu staraca u Nedzaricima soba izljepljena slikama igraca Zelje i tranzistor u rukama uz stalnu temu gostujemo u Osjeku kako li cemo proc...prijeratne sestre iz doma mogu to potvrdit
Jedan razlog vise zasto " MI ", a ne oni.
Vozdra pitari, pokoj duši plemenitoj gospođi, doživila više titula nego FK Torpedo, Starija od FK Torpeda. Vozda paćenici.
kraljica
Željana
Pa mogli su štrumfovi barem u čast ove poštovane vjerne navijačice pobijediti Slaviju iz Istočnog Sarajeva, a ne ispadati idioti na terenu.
Mogli ste i vi doboj kakanj za rodjendan pa niste