Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledao, neke scene su mi fakat omekšale srce
@BandIsco dino je ratna pobjegulja. Sarajlije ginu a on po njemackoj pjeva i uzima lovu.
Svašta se o Dini pričalo, i istina i laži. I da je pobjegao iz rata, i da je koketirao s vlastima, i da voli lovu, i da je plagijator ... i ima dosta istine u svemu tome, to je fakta. Ali brate, iza ove velike karijere, koja se apsolutno ne mora svima svidjeti, stoji težak, mukotrpan rad, ludačka istrajnost. I očit perfekcionizam. Na tome mu skidam kapu. Do poda.
Dobar glumac.
Sarajevo je poslije olimpijade s Dinom Merlinom za novu godinu dobilo dva navjeca spektakla ,sve ostalo su seljacki i politicki,uglavnom skupovi
Serem vam se na ton film!
Čovječe,ko te nevoli taj nije čovjek.Volio sam te a sad te volim i poštujem još više.Živio Dino Čarobnjače
Nek si ti pjevo četnicima i ustašama stramoto jedna , nemaš vjere , morala , niti ijednog principa . Ne bi me čudilo da zapjeva i u Haagu ratnim zločincima koju . Kaže neču ni za kakve pare pjevat u Beogradu, za duplo manje para im pjevo nego u Sarajevu.
je+o ti sliku svoju eto ti ace lukasa u maju, svaki vikend neka je ceca seka i stotine njih po barlotiju itd.. ali mozda ti ne znas gdje je barloti, bakus nema toga kod tebe na planini. sto se filma tice najjace je kad su mu rekli "Merlin sta cekas? Piši himnu!!!" Dino gigant.
shta generalizirash narod? tebi svi hrvati ustashe, a srbi chetnici, balidzane jedan.
dino merlin najveci plagijator u svijetu inace predsjednik ANUSA
piSHam se u sredinu
Pogledao sam jedan dio .... neke je stvari pobrkao... Dalipagic (Drazen) kojeg spominje nikad nije kosarku igrao u Klubu Bosna Sarajevo ...
Umjetnik 10, covjek 0
Koliko si para uzeo usred rata za pjesmu Beograd od Cebe i Arkana????? Smradu licemjerni plagijatorski
Pjesma Beograd napisana godinu ili dvije prije rata, Dino uopce nije ni potpisan kada je pjesma objavljena. Pozz
SARAJEVO je uvijek davalo LEGENDE "DINO " je jedna od njih ...
ebo ti on mater
Lijepa priča o kompletnom umjetniku. Ovi koji pljuju po Klixu će se udaviti u vlastitim balama, to su propalice i fukara koja ništa u životu nije napravila. Dino je za vas gospodin par ekselans i nedostižna ljudina.
I nema Balkan više takvih pop zvijezda kao što je on, ima dobrih pjevača, kompozitora, ali tako kompletnih muzičara ne.
@SamoZajedno Plagijator.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gledam ti ja Dinu nekiu noc na Tv i on upire prstom u meneka i vice ,, a gdje si bi TI ´´kad je bilo najteze´´ ,, reko´: ,, u u Njemackoj u Wupertallu, od 95 a Ti ? al on mene nije cuo jer ja ti imam onaj starinski televizor
Kod nas u Bosni ce ti sve oprostiti, samo ne uspijeh. Dino Merlin je mozda najpoznatiji primjer za to.
nakon sto su svi otisli, Tifa je za njega Mik Dzeger al ga jebe sto je pravoslavac
,,Ali, eto, još sam živ, umjetnost koju pravim još je živa i veliki broj ljudi to prepoznaje ,, umjetnik pa sta ces