Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RADI Stoko. Umjesto da radite vi po sax forumima pisete! Ajde rad rad i samo rad. Mislite da je meni lako da vam placam 340KM svaka 3 mjeseca a??? MRS ZA KASU
vlasnik samo grabi pare plate mizerne uslovi mizerni vadi se na fol ima neko ako vi necete.kupovanjem karte podrzavate idiote koji izrabljuju 40 studenata dabogda im za lijeka trebalo.nemaju ni karata vise printaju na racune.
Nazalost istina je takva da mnostvo ljudi ne zna kakve se spletke desavaju u Cinema City-u i na koji nacin izrabljuju ionako vec napacene studente za 340KM koji im uzgred kasne po 2 mjeseca.
Samo vi pripremajte iznenađenja i prodajite narodu lažni sjaj... A studenti vam 3 mjeseca rade bez plata i kase vam ostaju bez papira. DABOGDA PROPALI!
sta kazes, privukli 6000 gledaljeta :D
... predobar film!!!!!!!
Chaserrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!