OBN
0

Počeo show "Zvijezde sa zvijezdama"

Sarajevo-x.com
Sinoć je na OBN Televiziji počeo muzičko-scenski show "Zvijezde sa zvijezdama", koji ćete narednih deset sedmica moći pratiti na pomenutoj televiziji.

Prva emisija showa "Zvijezde sa zvijezdama", najavljivanog kao druga sezona prošlogodišnjeg megauspješnog showa, prikazana je sinoć na OBN-u. Show se snima u Domu mladih u Skenderiji i prikazuje uživo. Iz OBN-a ističu da su se sinoć na pozornici pojavljivala i svojom karizmom zračila najveća imena muzike iz naše regije.

Selma Bajrami i Kice, Vlatka Pokos i Velimir Petrović-Veco, Romana i Ermin Redžić-Bubi samo su neka imena popularnih muzičara koja su se odazvala pozivu OBN televizije da sudjeluju u showu. Izvodeći hitove poput "Poljubi me", "17 mi je godina", "Marija", sudionici showa "Zvijezde sa zvijezdama" od samog početka pobrinuli su se da atmosfera bude užarena, a publika je zajedno sa svojim omiljenim pjevačima pjevala i uživala u njihovom scenskom nastupu.

Jedno od iznenađenja večeri bio je i nastup prošlogodišnjih pobjednika showa "Zvijezde sa zvijezdama" Hanke Paldum i Nešada.

OBN-ove zvijezde narednih će se sedmica takmičiti za nagradu, a u showu budno će ih pratiti tri člana žirija: Fashion Cop Emerik Gudelj, gospodar plesnog podija Sergej Milicija i poznati glumac Almir Čehajić Batko.

Svake nedjelje jedan će par morati napustiti naš show "Zvijezde sa zvijezdama", a ko će biti pobjednik saznat ćemo na velikom finalu 28. decembra.