Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijetko dobar text za ovaj portal. 👍👍
@BesnePoturice Politicki potrcko opet nedjelja radna jel?
@BesnePoturice A šta onda za vas vlahe reći, koji herojima nazivate ljude koji su napravili genocid i najveće zločine na tlu Europe nakon nacista, i preko 500 masovnih grobnica u BiH ? Za takve još nije osmišljen termin, jer u civilizovanom svijetu ne vjeruju da takva stoka postoji !!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U cijeloj Jugoslaviji za 50 godina na 20 miliona stanovnika desilo se ubistava koliko sad u Kantonu Sarajevo od 400 000 stanovnika za mjesec.
za vrijeme Jugoslavije je bilo jako puno "nesretnih" i "neobjašnjenih" slučajeva
@Aliibaba U bivšoj Jugoslaviji je prosjek bio 4.5 ubistava/100.000 građana u 60im, da bi početkom 70ih to palo na 3.5, a u 80im na 2.5 ubistva po 100.000 građana. Kanton Sarajevo je u 2019. imao rekordan broj od 9 ubistava što je otprilike tačno 2 po 100.000 ljudi. To što su se stvari zataškavale i rješavale diskretno u policijskim stanicama i to što nije bilo interneta, ne znači da se nisu dešavale u istoj mjeri.
Najjači BH film ikad!
Odlican tekst!
Znam jednu, 1/1 se posveti muskarcu. Medjutim, ako je ovaj pocne provjeravati, u inat pocne muljati sa drugim. Jos se potrudi da taj sto je provjerava sazna da mulja. Cudna biljka.
naslov clanka: “ Po ovakvom vremenu prije 30 godina Kuduz je ubio Bademu!”, a u clanku pise da se ubistvo desilo 21.3.1985. Znaci da je usljed klimatskih promjena danas u decembru isto vrijeme kao i tog hladnog proljetnog dana 1985-te... eh, moja ines! Idi i po kafama prepricavaj ove price ...
Laz je velika da je pobjegao iz zatvora! Pustan je kao i dosta drugih "razbojnika" da se bori "za nasu stvar"!
@Ilija Kobac pa ako je bio u Foci za ciju je to stvar pusten da se bori?
Lijepo sroceno, informativno, intrigirajuce,... Bashka to, hocu ja da kritikujem. Mada sam nosio komsiji da mi preprica stivo za zadacu. Zadatak portala je da citaocu, kratko i jasno, servira informaciju, ne ocekujmo ekonomske il' politicke studije, to je za 'Economist', 'the times', 'Oslobodjenje'. Obilje dobrih tekstova je dostupno na Klix-u: od Ines M. i ovog stupca, gosp. Tipura, pa onaj momak focanskog prezimena, i tako dalje...
Najbolji film sa naših prostora jer je ko ”vino jako” što starji to bolji .Sidran scenario velemajstorski odradio
U prostranom vremenu Sidran je godišnje mogao napisati deset scenarija za filmove ove tematike.
@maximos *post-ratnom
Dobro se opleli po TV kuci :)
Da su vam svi tekstovi ovakvi, ne bih zalio platiti neku pretplatu za pristup portalu. Doduse, ne bi bilo lose ni da zavedete red medju komentarima, vakat je odavno. Razmislite o tome. To sto ste najcitaniji portal u drzavi ne znaci da stvari ne mogu biti bolje.
Odličan tekst. Kao i prethodna dva koja je napisala ista djevojka. Ne vjerujem da će se zadržati duže, na ovom kvazi portalu. Sa ovakvim talentom za pisanje zaslužuje da piše za puno ozbiljnije pisane medije
@čiča jeremija Da su pametni, dali bi joj sve sto zatrazi i gradili bi portal oko ovakvih ljudi, ali znamo da od toga nema nista. Jeftinije je zaposliti rodjake koji su "skolovani" za Google Translate i tekstove tipa "Sedam znakova da vam je komsija vanzemaljac".
Kuduz se zaljubljuje u slobodoumnu konobaricu Bademu, koja se želi prekvalifikovati u konobaricu
Kakvo propagiranje pozitivnosti, vedrine i radosti
“Od filma "Kuduz“ prošlo je 30 godina, a ispiti se još uvijek najlakše polažu i diplome stiču u Kiseljaku.“... ??!!! Cak i da je to istina, kakve to veze ima s filmom i ostatkom texta? Pisac malo zasrljao, izgleda ...
Ništa romantično ovdje nema, reče neko debil i to je to. Puno mi je bolji film Ovo malo duše, isto od Kenovića. A filmovi su prije rata za tri koplja bilo bolji nego sad. Ako ove brljotine što se u nas sada snimaju moženo zvati filmom.