Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta što nema barem 30 sezona :D hehe
@serifkonjeviccc E to bi mi dotuklo zivot...
Maa, jedan je Heisenberg, ovo ostalo je naaa...
Los Cuates de Sinaloa-Negro y Azul
Iskreno kad je Veliki Heisenberg u gaćama pravio Met znao sam da če iva serija biti urnebes.
Ma kakva igra prijestolja. To je djecija bajka za breaking bad
Ko nije gledao Better Call Saul odmah na zadatak. Serija je genijalna na svoj nacin.
hocemo nastavak kod amidze idriza
"El Camino" srednja zalost
Serija koja ima više od 5 sezona postane vremenom dinastija. Zato je Breaking Bad odlična serija, jer je imala svoj kraj.
Mozda postane i lunarno popularna.
@broj dva zamisli tek solarno..
@broj dva Kvantno...
"Who are you talking to right now ? Who is it you think you see ? Do you know how much I make a year ? I mean even if I told you, you wouldn't believe it." Najbolja serija ikada.
Na prvu neizmjerno glupa ideja, da se ne lazemo, ali Vince Gilligan je dokazani velemajstor drame i on ce od ovoga naoraviti fantasticnu seriju.
I am the danger. Say my name.
Kad sam pregledao seriju (sve sezone), 3 godine nisam mogao da pogledam ni jednu drugu seriju jer sam znao da se vise nista slicno ne moze snimiti, da cu bezveze izgubiti vrijeme na gluposit. Veliki pozdrav svim obozavateljima ove serije
VOJAŽ BLAMAŽ
Allahami najjaca serija