Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brosnan je detektiv u ovom filmu konju jedan il mozda kobila si 🤣🤣🤣
Valjda je Guy Pearce osumnjicen. On glumi profesora a Pierce Brosnan detektiva. Bar tako kaze ovaj trailer... Klix osumnjicen za sirenje pogresnih informacija o Pierceu Brosnanu.
Pierce Brosnan glumi detektiva,koliko vidim u traileru za film ili su ovi iz Klixa gledali neki drugi ?
Kakav je moron, koji sebe naziva novinarom, sastavio ovaj tekst? "Pierce Brosnan osumnjičen"? "Bit će zanimljivo gledati Brosnana u jednom velikom holivudskom projektu s obzirom na to da se dosad pojavljivao uglavnom u serijama". Inače, James Bond mi je omiljena serija nakon Dinastije i Santa Barbare.
@kanguru85 hahhahha aferim
...inače, Pierce Brosnan od ranije poznat policiji. :D
Koji glup naslov! Kao da se ne radi o filmu. Al to je klix novinarstvo pa ne čudi.
Ramizz Salkic osumnjicen za nestanak studentice